Grupper og mindre selskaber over 6 pers.

Book bord til mindre selskaber over 6 pers.

Hold jeres næste komsammen i Røg Vinsbars indbydende lokaler

Lad Røg Vinbar danne stemningsfuld ramme om dit næste selskab. Vi byder velkommen til grupper fra 7 personer og op, og tilpasser restauranten efter jeres behov og størrelse. Menuen serveres Family Style og serveres ved bordet på anrettede fade og skåle, der passer til størrelsen på jeres gruppe. Læs mere om det i selskabsmenuerne længere nede på siden her. Hold reception, firmafest eller privat festivitas i vores uhøjtidelige, men kompromisløse spisested på mosede havn. Vores mad rimer på kvalitet og vores vine er unikke - uanset om du er til hele flasker eller enkelte glas.

Vi ser frem til at byde dig velkommen

Vores lokaler er fleksible og vi kan tilpasse omgivelserne, så de passer til både store som små selskaber. Hold fest hos Røg Vinbar i behagelige rammer med god mad, lækre drinks og god vin. Vi skaber glæde rundt om selskabsarrangementerne. 

Kontakt os for et konkret tilbud, så finder vi en løsning, der passer dig. Velkommen til den hyggelige restaurant i Greve.

Åbningstider

Onsdag: 12.00 - 22.00

Torsdag: 12.00 - 23.00

Fredag: 12.00 - 24.00

Lørdag: 12.00 - 24.00

Køkken Åbningstider

Onsdag- lørdag:

Kl 12-15 (Frokost)

Kl 17-21​ (Aften)​

Søndag - tirsdag lukket

*Bordbooking skal finde sted online - ikke på mail

Om røg vinbar

Røg Vinbar er en hyggelig oase midt i Mosede Havn, hvor alle er velkomne. Vi byder jer på specialudvalgte tapasanretninger, lækker mad og byens bedste cocktails og Gin&Tonics i vores stemningsfulde restaurant. Vi glæder os til at se jer.

CVR: 40255346

Havnevej 20n, 2670 Greve