Moderne konferencelokaler til alle formål

Hold din konference i vores hyggelige havneoase

Står du og skal arrangere en konference for din virksomhed, og skal du i den forbindelse finde de helt rette lokaler, du kan afholde den i? Hos RØG Vinbar har vi de perfekte konferencelokaler, hvis du leder efter hyggelige lokaler, imødekommende personale og alt indenfor IT og faciliteter, du har brug for.​

Vores konferencelokaler er nyrenoverede i en rustik nordisk stil, hvor der er fokus på det hyggelige og stilrene udtryk. Vi holder til på Mosede Havn i Greve, og vi udlejer vores lokaler til konferencer for virksomheder i hele området herunder Roskilde og Solrød.

Konferencelokaler med mange muligheder

Du kan vælge imellem vores forskellige pakker, der indeholder måltider, drikkevarer m.m., som er tilpasset det tidspunkt på dagen, du afholder konferencen. Vi tager dog også hensyn til særlige ønsker og behov, og vi står klar til at lave en skræddersyet løsning.

Vores konferencelokaler er udstyret med alle de nødvendige foranstaltninger så som trådløst netværk, projektor og bordopstilling efter aftale, der skal til for at konferencen kan løbe planmæssigt af stablen. Og vores venlige personale står klar under hele dit ophold til at servicere og hjælpe dig, såfremt der er brug fort det.​

I vores kursuslokaler kan vi sørge for 80 siddende gæster, som vi også kan servere mad for. Udover vores store lokaler har vi et hyggeligt udendørsareal, hvor du og dine gæster kan opholde jer, hvis vejret er til det. Vores lokaler er derfor ideelle både under selve konferencen og til pauser og måltider, hvor I an nyde vores lækre mad og fantastiske beliggenhed.

Kontakt os for pris på din konference

Er du interesseret i at gøre brug af vores konferencelokaler til dit næste firmaarrangement, så er du velkommen til at kontakte os. Vi hører glædeligt om dine behov, så vi kan finde den løsning, der passer dig bedst. Gør det nemt og hyggeligt at afholde en konference ved at lade os hjælpe dig med det.​

​Vælg mellem vores forskellige konferencepakker

Vi tilbyder flere forskellige konferencepakker, så du har mulighed for at få lige netop den løsning, der passer til din konference. Vi har også mulighed for at skræddersy en særlig pakkeløsning til dig, hvis du ikke kan finde en pakkeløsning, der lever op til dine behov.

​Fra kl. 8-12 eller 13-17

 • Lokale med opstilling efter aftale
 • ​Projektor
 • ​Trådløst netværk
 • ​Morgenbolle og et glas juice
 • ​Frokostsandwich
 • ​Frugt, kildevand og kaffe/te ad libitum.

Min 20 personer.​

Pris: 450 kr. pr. pers ex moms.

​Heldagskonference fra kl. 8-17

 • ​Lokale med opstilling efter aftale
 • ​Projektor
 • ​Trådløst netværk
 • ​Morgenbolle og et glas juice
 • ​Frokostsandwich
 • Frugt, kildevand og kaffe/te ad libitum.

Min 20 personer.

Pris: 550 kr. pr. pers. ex moms.

​Fyraftenskonference fra kl. 17-21

 • Lokale med opstilling efter aftale
 • ​Projektor
 • ​Trådløst netværk
 • ​Dagens ret
 • ​Frugt, kildevand og kaffe/te ad libitum.

Min. 20 personer.

Pris: 450 kr. pr. pers. ex moms.

​Udlejning af konferencelokale uden forplejning

Lokalet kan også lejes for 6.000 kr. fra man-tor uden forplejning.

Hør det fra vores kunder​

Til jer på Røg der har hjulpet os med at komme igennem vores ”Værdidage”. Vi takker jer alle for en super service. Og jeres lokaler er super!​

Vi vender helt sikkert tilbage en anden gang. Både når det omhandler arbejde og privat.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

​Lad os danne rammerne for din konference og giv dine gæster en helt særlig oplevelse i vores skønne område. Du er velkommen til at kontakte os for en indledende dialog omkring dine ønsker og behov eller for at indhente et skræddersyet tilbud på den løsning, der dækker dine behov.

Vi kan afholde konferencer for mange forskellige typer virksomheder, og vores venlige og imødekommende står klar til at tage imod dig og dine gæster. 

Åbningstider

Onsdag: 12.00 - 22.00

Torsdag: 12.00 - 23.00

Fredag: 12.00 - 24.00

Lørdag: 12.00 - 24.00

Køkken Åbningstider

Onsdag- lørdag:

Kl 12-15 (Frokost)

Kl 17-21​ (Aften)​

Søndag - tirsdag lukket

*Bordbooking skal finde sted online - ikke på mail

Om røg vinbar

Røg Vinbar er en hyggelig oase midt i Mosede Havn, hvor alle er velkomne. Vi byder jer på specialudvalgte tapasanretninger, lækker mad og byens bedste cocktails og Gin&Tonics i vores stemningsfulde restaurant. Vi glæder os til at se jer.

CVR: 40255346

Havnevej 20n, 2670 Greve