RØG STRANDBAR / BADELAUG

​Vinteren over vil vi lave diverse sauna-events og ude-events, samt etablere et brugerbetalt badelaug med udgangspunkt fra RØG Strandbar / BADELAUG. Strandbaren vil blive transformeret til en vinter-oase med både sauna, isbad og ude-brusere. Og naturligvis det lækre ude-miljø I kender fra Strandbaren.


Vi samarbejder desuden med mobil-saunagus.dk som hen over efterår og vinter vil afholde VikingeGus™ events hos os.

VikingeGus™

~ når sundhed og wellness forenes

DU OPNÅR:


✅ Velvære og sundhed på højt niveau.
✅ Stresshåndtering og -reduktion.
✅ Restituering, genopbygning og anti-inflamation.
✅ Kredsløbstræning.
✅ Frigivelse af kroppens egne lykkehormoner.

Dette er blot nogle få overskrifter på de mange fordele ved VikingeGus™ - mange af effekterne vil du opleve øjeblikkeligt.​


​Kraftfuld kulde- og varmeterapi, startende med iskoldt ægte isbad efterfulgt af 3 runder dejlig varm saunagus med iskoldt ægte isbad imellem hver sauna runde.

Saunaen er ca. 80 grader og isbadet ca. 0 grader.

En runde saunagus indeholder 3 rene æteriske olier og tager ca. 12-15 minutter. Vi inviterer til stilhed ledsaget af musik til fordybelse.


Erfarne instruktører superviserer dig i isbadet og giver dig værktøjer til at håndtere kulden. Så uanset om det er din første gang eller du f.eks. er garvet vinterbader, så søger vi for at give dig en tryg og grænseudvidende oplevelse. Vi anbefaler, at du sidder i isbadet i op til 2 minutter ad gangen - de fleste overrasker sig selv!

Er du interesseret i et medlemskab til vores brugerbetalt RØG Badelaug kan du sende en uforpligtende mail med overskriften "Badelaug" til booking@rogvinbar.dk

Så hører du fra os når vi har mere info klar.​

Åbningstider

Tirsdag: 12.00 - 22.00

Onsdag: 12.00 - 22.00

Torsdag: 12.00 - 23.00

Fredag: 12.00 - 24.00

Lørdag: 12.00 - 24.00

Køkken Åbningstider

Tirsdag - lørdag:

Kl 12-15 (Frokost)

Kl 17-21​ (Aften)​

Søndag - mandag lukket

*Bordbooking skal finde sted online - ikke på mail

Om røg vinbar

Røg Vinbar er en hyggelig oase midt i Mosede Havn, hvor alle er velkomne. Vi byder jer på specialudvalgte tapasanretninger, lækker mad og byens bedste cocktails og Gin&Tonics i vores stemningsfulde restaurant. Vi glæder os til at se jer.

CVR: 40255346

Havnevej 20n, 2670 Greve