Vinbar i Greve

Læs om vinbaren og se et udpluk af skønne billeder.

Vinbar og cocktailbar

Hyggelig oase i det skønneste havnemiljø

RØG Vinbar er beliggende i det skønneste havnemiljø i Mosede Havn i Greve. Her kan du komme forbi og nyde et dejligt glas vin i vores gårdhave, mens du kan se solens stråler danse på havet.

Vores gæster kommer typisk fra lokalområdet, men vi har også mange gæster, der kommer fra Roskilde, Solrød, Køge og andre omkringliggende områder for at nyde et godt glas vin eller en lækker drink.

Nyd et godt glas sammen med en bid mad

Skulle du blive sulten, når du besøger vores vinbar, serverer vi også lækre snacks. Det kan for eksempel være saltede mandler eller oliven. 

Vi har også en aftenmenu, som du kan nyde vores gode vine til. Vores menu ændrer sig løbende, da vi altid tager udgangspunkt i sæsonens råvarer. 

Derfor kan du finde et overblik over vores nuværende menukort fra vores restaurant ved at klikke på en af boksene nedenfor:

Velsmagende vine og cocktails

I vinbaren serverer vi vin og øvrig drikkelse fra kl. 12-24, og fra kl. 16-24 kan du også nyde en lækker cocktail. Vi laver selv byens bedste cocktails samt GinTonic’s.

Om aftenen i weekenden skruer vi op for musikken, og det vil næsten føles som at være inde i København med den gode musik, den glade stemning og de velsmagende drikkevarer. 

Besøg vores vinbar og nyd den gode stemning

Vi værner om vores hyggelige stemning og glade gæster, der besøger vores vinbar. Det emmer af liv i vores gårdmiljø, og vi har plads til alle. Du er selvfølgelig også mere end velkommen, så kig endelig forbi, hvis du er i nærheden og har lyst til et godt glas vin, en kold øl eller en velsmagende cocktail. Nyd vores drikkevarer på en dejlig sommerdag eller hav en afslappet aften sammen med vennerne i vores hyggelige gård.

Åbningstider

Onsdag: 12.00 - 22.00

Torsdag: 12.00 - 23.00

Fredag: 12.00 - 24.00

Lørdag: 12.00 - 24.00

Køkken Åbningstider

Onsdag- lørdag:

Kl 12-15 (Frokost)

Kl 17-21​ (Aften)​

Søndag - tirsdag lukket

*Bordbooking skal finde sted online - ikke på mail

Om røg vinbar

Røg Vinbar er en hyggelig oase midt i Mosede Havn, hvor alle er velkomne. Vi byder jer på specialudvalgte tapasanretninger, lækker mad og byens bedste cocktails og Gin&Tonics i vores stemningsfulde restaurant. Vi glæder os til at se jer.

CVR: 40255346

Havnevej 20n, 2670 Greve