Klassiske dinner-retter ala RØG. I vores køkken sætter vi altid sæsonens råvarer og stolte håndværks-traditioner i fokus. Velbekomme!
Sammensæt selv din drømme-menu ud fra vores nordisk inspirerede aftenkort (bemærk: tillæg på udvalgte retter)
safran - fennikel - estragon
Pebercreme - jordskokker - karl johan
brunet smør – kapers – årstidens grønt
trøffelcreme - frisée - revet Parmigiano-Reggiano
majs - svampe - brombær.
spinat pure – brøndkarse – glace
Menuen skal vælges til hele bordet og serveres over 3 serveringer. Tilbehøret serveres delevenligt.
Med trøffel-mayo
Med trøffel-mayo
Sideorder
Naturel, urteolie, vinaigrette
Sprøde vafler, lakserillette, syrlig creme fraiche, friske urter
Béarnaice creme eller trøffel mayo
Spørg din tjener
Kompot og knækbrød
Ristet rugbrød - pistacci