Klassiske dinner-retter ala RØG. I vores køkken sætter vi altid sæsonens råvarer og stolte håndværks-traditioner i fokus. Velbekomme!
Sammensæt selv din drømme-menu ud fra vores nordisk inspirerede aftenkort (bemærk: tillæg på udvalgte retter)
Håndpillede rejer, ramsløgsmayo
Dansk rygeostcreme, syrlige æbler, sprøde kapers
Blåmuslinge veloute-sauce, ramsløg, porre
Grønkål, semi-dried tomater, safran syltet pærer, ristede hasselnødder
ramsløgsmayo, hakket nødder, parmesan
Surdejsbrød, trøffelcreme, sprød vesterhavsost, syrlig salat
Sennepskorn, kapersmayo, ristede jordskokkechips, håndskårne fritter
Trøffelcreme, mizuna, revet Parmigiano-Reggiano
Ærtepure, farvede gulerødder, jus
Grønne asparges, vinaigrette, sauce blanquette
Menuen skal vælges til hele bordet og serveres over 3 serveringer. Tilbehøret serveres delevenligt.
Med trøffel-mayo
Med trøffel-mayo
Sideorder
Naturel, urteolie, vinaigrette
Sprøde vafler, lakserillette, syrlig creme fraiche, friske urter
Béarnaice creme eller trøffel mayo
Spørg din tjener
Kompot og knækbrød
Kompot og knækbrød