RØG MAD & VINBAR

AFTEN-KORT

Klassiske dinner-retter ala RØG. I vores køkken sætter vi altid sæsonens råvarer og stolte håndværks-traditioner i fokus. Velbekomme!

2 retter - 285,- // 3 retter - 385,-

Aften Menu

Sammensæt selv din drømme-menu ud fra vores nordisk inspirerede aftenkort (bemærk: tillæg på udvalgte retter) 

  • Hvide asparges / +20 kr.

    Håndpillede rejer, ramsløgsmayo

  • Citrus rimmet laks

    Dansk rygeostcreme, syrlige æbler, sprøde kapers

  • Kulmule

    Blåmuslinge veloute-sauce, ramsløg, porre

  • Oksecarpaccio

    Trøffelcreme, mizuna, revet Parmigiano-Reggiano

  • Hyldeblomst braiseret svinekæber

    Ærtepure, farvede gulerødder, jus

  • Tournedos af oksemørbrad 200g. / +120 kr.

    Grønne asparges, vinaigrette, sauce blanquette

3 retter // 415,- pr person

SPRING MENU

Menuen skal vælges til hele bordet og serveres over 3 serveringer. Tilbehøret serveres delevenligt.

Citrus rimmet Laks

Dansk rygeostcreme, syrlige æbler, sprøde kapers

Tournados af oksemørbrad, 200g.

Grønne asparges, vinaigrette, sauce blanquette / Håndskåret fritter / Béarnaise creme

Dagens dessert

Spørg din tjener

Sulten for sjov

Snacks

  • Saltet mandler 45
  • Nicosia oliven 45
  • Kartoffel-brød, 4 stk 45

    Med trøffel-mayo

  • Rodfrugt-chips 45

    Med trøffel-mayo

  • Grøn salat 45

    Sideorder

Små lette retter

sides

  • Iberico sortfodsskinke & Vesterhavsost 185
  • Friteret svampe-risotto 2 stk 75
  • Håndskårne fritter 55
  • Gillardeau østers, 3 varianter 145

    Naturel, urteolie, vinaigrette

  • Lakse-snack 3 stk 125

    Sprøde vafler, lakserillette, syrlig creme fraiche, friske urter

  • Tilbehør 15

    Béarnaice creme eller trøffel mayo

Lækkersulten

Dessert & ost

  • Dagens dessert 95

    Spørg din tjener

  • Chokolade Petit fours, 3 stk 55
  • Gammel knas & Hvid Dame 90

    Kompot og knækbrød

  • Blå Skimmel 45

    Kompot og knækbrød