Oasen på Mosede Havn

røg mad & vinbar

RØG Mad & Vinbar er en hyggelig restaurant beliggende på den hyggelige Mosede Havn, lige midt mellem Karlslunde og Greve. Vi serverer både frokost og aftenretter. Når vejret tillader det har vi desuden ude-servering i vores skønne gårdhave. Vi har iøvrigt både et flot vinkort og cocktailkort – med et bredt udvalg af Gin & Tonics.

Bag om

røg mad & vinbar

køkkenet

Vores menuer består hovedsageligt af små, lækre retter inspireret fra det internationale køkken – kolde som varme.

Vi har fokus på det gode håndværk og råvarernes friskhed, og vores ambitioner er store.

restaurant & bar

Restauranten tilbyder frokost- og aftenretter men RØG MAD & VINBAR er også en vinbar, hvor I altid kan droppe ind til et glas (eller en cocktail) og evt. lette snacks.

historien

RØG MAD & VINBAR ligger i Mosede Havn, i gamle rustikke og hyggelige lokaler, der i gamle dage blev brugt som hhv. røgeri og sejlloft. 

RØG Vinbar startede ud i de gemte lokaler på Mosede Havn for 4 år siden. Dengang som en lille vinbar med begrænset udvalg af snacks og plads til få gæster. Siden da er udviklingen gået stærkt. Idag er RØG MAD & VINBAR en fuldt udbygget og professionel restaurant, med plads til op mod 150 spisende gæster – med tilhørende vinbar.

Mød herrene bag

røg mad & vinbar

Chef i køkkenet er medejer Nico, der er uddannet kok hos Restaurant Grønnegade og siden arbejdede på flere anerkendte restauranter i London.

Stein, medejer og restaurantchef med erfaring fra bl.a. P.S. Bar og Toldboden, styrer restaurant og bar med sikker hånd og altid højt humør. 

Til at hjælpe med at gøre RØG MAD & VINBAR til en succes har Stein og Nico et ungt frisk team med positiv og afslappet omgangstone.