RØG MAD & VINBAR

2023 nytårs-menu

nytårs-menu

røg mad & vinbar // 2023

Igen i år har Nico tryllet den skønneste Nytårs-menu frem, så I kan nøjes med at poppe champagnen og få en fantastisk aften derhjemme 🎉

Og bare rolig – vi har også sørget for delikate snacks til Nytårs-talen, elegante cocktails og en top-lækker RØG hotdog som natmad (tilvalg – se nedenfor)


Denne Nytårs-aften skal I nyde:

1 – Forret 
Bagt Nytårstorsk 
//skaldyrsfumé//safranolie//syrlige grønne æbler//karse//
Hertil Stenovns Bolle
 
2 – Mellemret
Ceviche af Færøsk Laks 
//sticky soyasauce//lime marineret fennikel-crudité//puffede ris tvil //sesam//
 
3 – Hovedret
Oksetournedos 190g-210g
//pommes Anna//stegt jordskokkepure//ristet hasselnødder//sauce Quinta de la Rosa//
 
4 – Dessert
Vaniljebagte Blommer
//brownie//nøddecrumble//hvid chokolade ganache af Callebaut//
 


kr. 500,- pr person (min 2 pers)

_______________________

TILKØBS-MULIGHEDER:
 

Fisk (tilkøb – 95,-)

*til dig der ønsker fisk som ekstra tilvalg til hovedretten 
 
Kulmule
//skaldyrsolie//brunet smør//*her benyttes samme tilbehør som medfølger hovedretten.
 
———-
 
Snaks/startes til H.M. Dronnings nytårstale (tilkøb 95,- pr pers.)
 
Sprøde Krustader 
//rygeostcreme//ørredrogn//
 
Confiteret Vagtellår 
//trøffelcreme//
 
Sorte Nicoise Oliven
 
———-
 
Natmad / Dagen der på (tilkøb – 75,-)
 
Gourmet Hotdog Kit
 
//økologisk oksegriller//brioche pølsebrød//ketchup//RØG’s søde sennep//syltet rødløg & bøgehatte//jordskokkeships
 
———-
 
Nytårs-Cocktail / Espresso Martini
(tilkøb – 60,-)
 

Smuk og velsmagende cocktail. Perfekt til nytårsaften!

//vodka//kaffelikør//espresso (20 cl pr drink)
 
_______________________
 
OBS: Grundet stor efterspørgsel er det desværre ikke muligt at ændre i Nytårsmenuen. 
Der kan tilkøbes fisk som supplement til hovedretten. Fisken anrettes med tilbehøret fra menuen
 
Husk at anretning sker i hjemmet så er der allergier at tage hensyn til kan enkelte elementer undlades ved anretning af den enkelte tallerken. 
 
RØG’s Nytårsmenu tilbydes kun ud af huset. Menuen afhentes kold, og anrettes efter køkkenchefens vejledning som medfølger.