RØG MAD & VINBAR's

2025 nytårsaften

Nyd vores Nytårsmenu på RØG

nytårs-menu

Fejr jeres nytårsaften på røg

Vores dygtige køkkenteam har overgået sig selv og 2025 Nytårs-menuen er mere delikat og lækker end nogensinde.

Som noget helt særligt i år, holder vi restauranten åben Nytårs-aften og runder året af med manér og høj gourmet stemning.

Nytårs-menúen kan naturligvis også bestilles som take-away, til dem der foretrækker at fejre Nytår derhjemme. Se mere info her.

Uanset om I spiser menuen hos os eller derhjemme, glæder vi os til at sige Godt Nytår… 🥂

Nytår 2025 hos RØG Mad & Vinbar

Kl 17:45 – 18:00
Velkommen
 
Kl 18:00

Nytårstale
Hans Kongelige Højhed Kong Frederiks første nytårstale vises fra storskærm i vores tilstødende selskabslokale “Havnegården”

  • Grønne oliven
  • Røgede mandler
  • Lakserilette med pisket urtecreme i sprød kurv og let saltet stenbidderrogn.
*Vinmenu*
Cuvage Blanc de Blanc metodo classico – Chadonnay, Piemonte
 
Kl 18:30
Snacks ved bordet
 
Oksetatar
brioche – urte mayo – karse
 
Parmesan fritta
stenfrugtkompot
 
Crustader 
ørred tatar – kimchi mayo – purløg
 
*Vinmenu*
Grüner Veltiner, Weingut Buchegger Niederösterreich
 
 
Kl 18:45
Forret
 
Mosaik af Nytårstorsk 
//muslingesauce//ørredrogn//danske beder//glaskål//

Hertil RØG’s klassiske kartoffelbrød med pisket smør

*Vinmenu*
Sancerre “Clos du Bay”, Sauvignon Blanc
 
Ca kl 19:30

Mellemservering

 

Kammusling “surprise”

Køkkenchefen nytårsfortolkning

*Vinmenu*
Pinot Noir “Time & Place”, Journey’s End, New Zeeland

Ca kl 20:15
Hovedret
 
Kalvetournedos 

//karamelliseret gulerod & pure//pommes krokette//rødvinssauce//

*Vinmenu*
Grenache, 1905 Generation, Vins Descombe, Rhone
 
(Der kan også vælges fisk eller vegetarisk til hovedret – skal forudbestilles)

Fisk:

*til dig der ønsker fisk til hovedretten
  • Kulmule //skaldyrsolie//brunet smør// *her benyttes samme tilbehør som hovedretten.
 
Vegetar
*til dig der ønsker vegetar som til hovedretten
  • Sellerimedaljon //vesterhavssauce//syltet trøffel// *her benyttes samme tilbehør som hovedretten.
 
Ca kl 21:45
Dessert
 
Luftig mørk chokolademousse

//brændt hvid chokolade//crumble//rom glaseret ananas//citrus verbena//passionsfrugt//

*Vinmenu*
Riesling Kabinet Weisenstein, Mosel
 
 
Ca kl 22:30
2 x Danske oste (tilkøb 75,-)
//sylt//knækbrød//
  • Gammel Knas (havarti)
  • Den Hvide Dame (brie)
**10y Tawny Port, Quinta de la Rosa** (tilkøb 90,-)
 
 

Ca 23:00/23:30

Tak for i aften
GODT NYTÅR 🥂


Samlet pris pr. person:

895,- 

** Vinmenu ad libitum (tilkøb)
425,-