Klassiske dinner-retter ala RØG. I vores køkken sætter vi altid sæsonens råvarer og stolte håndværks-traditioner i fokus. Velbekomme!
Sammensæt selv din drømme-menu ud fra vores nordisk inspirerede aftenkort (bemærk: tillæg på udvalgte retter)
gomadressing - gochujang mayo - shiso - peanuts
snask - ribs - urte emulsion - malt crumble og sæsonens urter
majs fra kolbe - estragon - muslinge sauce
trøffelcreme - sæsonens salat - parmesan
Paneret frilands gris - æble pure - brændte løg - karamelliseret æbler - grise sky
saltbagte jordskokker - jordskokke pure - friteret salvie - jus
Menuen skal vælges til hele bordet og serveres over 4 serveringer. Tilbehøret serveres delevenligt.
Med trøffel-mayo
Med trøffel-mayo
Sideorder
Naturel, urteolie, vinaigrette
Sprøde vafler, lakserillette, syrlig creme fraiche, friske urter
Béarnaice creme eller trøffel mayo
Tarte Tatin med creme chantilly og citron verbena
Kompot og knækbrød